DocLab Academy 2016

DocLab Academy 2016


A DocLab Academy egy fiatal tehetségeknek szóló nemzetközi program, amely a dokumentumfilmes történetmesélés és az interaktív média területeire fókuszál. A program az Amszterdami Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál (IDFA) idején kerül megrendezésre.

Időpont és helyszín: 2016. november 17-21., Amszterdam
Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 12.

A digitális technológia napjainkra a mindennapi valóság szerves részévé vált. Ennek messzemenő következményei egyszerre hathatnak ijesztően, ugyanakkor a dokumentumfilmes történetmesélés és művészet területén a művészeti innováció új korszakát is jelenthetik. Hogyan meséljük interaktívan? Milyen lehetőségek rejlenek az olyan új technológiákban, mint a virtuális valóság, a mesterséges intelligencia, vagy az interaktív média? Hogyan aknázzák ki a világ digitális úttörői az internet nyújtotta végtelen lehetőségeket anélkül, hogy elvesznének benne? És hogyan finanszírozzunk interaktív dokumentumfilmeket, találjuk meg hozzá a megfelelő partnereket és érjük el vele a közönséget?

A portfóliók áttekintése és a személyes találkozók során a résztvevők ehhez hasonló, specifikus kérdésekre kapnak választ, míg az élő vetítések és az interaktív konferenciák inspirációt nyújthatnak számukra.

Részvételi díj: 130 euró

Bővebben

 

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 18. V. em. 2.

Email: media@kreativeuropa.hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem