Less Is More 2020

Less Is More 2020


Jelentkezési határidő: 2019. október 31.

 

A Kreatív Európa MEDIA programja által támogatott program egy korlátozott költségvetésű játékfilmes projektek számára biztosított európai platform, a Le Groupe Ouest vezetésével.

A LIM workshop a filmgyártók új generációjának korlátozott költségvetésű, első, második illetve harmadik játékfilmes projektjeit várja, továbbá a színházi, a vizuális művészetek és dokumentumfilmek területéről érkező művészek jelentkezését is.

A workshop során lehetőség nyílik producerekkel, koproducerekkel és pénzügyi partnerekkel történő kapcsolatépítésre. Minden évben 16 projekt kerül kiválasztásra.

A LIM 3 workshopot foglal magában 3 különböző európai országban (Franciaország, Litvánia, Lengyelország), 20200 március-október között. A workshopok közötti időszakban rendszeres online megbeszélések biztosítják az információcserét.

Részvételi díj írók és rendezők számára: 900 EUR, amely tartalmazza a workshopok, az online képzések és a szállás költségeit.
A díj nem tartalmazza az utazási költséget, azonban elérhetőek ösztöndíjak az utazás támogatására olyan jelentkezők számára, akik nemzeti szinten nem részesülnek támogatásban.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2019. november 5. déli 12 óra

További információ

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 18. V. em. 2.

Email: media@kreativeuropa.hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem