Forgatókönyvíró képzés Hamburgban: European Writers Desk

Forgatókönyvíró képzés Hamburgban: European Writers Desk


Jelentkezési határidő: 2023. június 5.

Forgatókönyvírók jelentkezését várják a European Writers Desk nemzetközi programjára, amely a Kreatív Európa MEDIA irodák együttműködésével valósul meg.

A képzésre 2023. augusztus 22-24. között kerül sor Hamburgban.

Az eseményen 20 forgatókönyvíró vehet részt (minden, a programban részt vevő országból egy alkotó), akik közül 10 forgatókönyvíró vehet részt sorozat tervével. A projekttel rendelkező és projekt nélkül részt vevő alkotók két fős csapatokat alkotnak majd a képzés során.

A programra beválasztott forgatókönyvíró részvételi költségeit a Kreatív Európa Iroda állja.

A kitöltött jelentkezési lapot (angol nyelven) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük elküldeni 2023. június 5-ig.

Jelentkezési lap

A Kreatív Európa Irodák a European Writers Desk programot azzal a céllal indították 2022-ben, hogy támogassák az európai tehetségeket és a határokon átnyúló együttműködéseket az alkotók között. A European Writers Desk 2022-es programjairól készült összefoglaló itt érhető el.

A European Writers Desk a hamburgi, dániai és svédországi Kreatív Európa Iroda szervezésében, a következő országok irodáinak együttműködésével valósul meg: Ausztria, Belgium, Horvátország, Finnország, Grúzia, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Spanyolország.

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem