FRAME Mentoring 2023

FRAME Mentoring 2023


Jelentkezési határidő: 2023. március 15.

A FRAME mentorálás elsősorban az audiovizuális örökség területén dolgozó szakembereknek szól, akik folyamatban lévő vagy hamarosan induló projektben vesznek részt. A képzés során 6 hónapon keresztül egy mentor segíti a résztvevőket, aki az audiovizuális archiválási ágazat elismert európai és nemzetközi szakembere. A cél: segíteni a résztvevők szakmai projektjének és karrierjének fejlesztését.

A képzési program az audiovizuális archívumkezelési folyamat minden egyes lépésére kiterjed - az audiovizuális archívumok megőrzésétől, digitalizálásán, dokumentálásán át a hozzáféréséig, újrafelhasználásáig és népszerűsítéséig - minden szempontból: jogi, ökológiai, és környezetvédelmi szempontból, technikai, technológiai, üzleti, oktatási vagy kreatív szempontból.

A mentorprogram a következőket foglalja magában:

  • Havi rendszerességgel online eszmecserék a mentorral és más releváns szakértőkkel, 2023. június-december között
  • Két hetes szakmai elmélyülés az INA-nál vagy a mentor szervezeténél 2023 őszén
  • Akkreditáció a következő FIAT/IFTA világkonferenciára, amelyet 2023. október 17-20. között Locarnóban (Svájc) rendeznek meg, és amely áttekintést nyújt az audiovizuális archívumok legújabb trendjeiről, valamint lehetőséget ad a hálózatépítésre

Jelentkezz az alábbi linken: https://forms.office.com/e/jYnKpZuMdK

Jelentkezési határidő: 2023. március 15.

További informáci: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy https://www.ina.fr/actualites-ina/frame-mentoring-2023-the-call-for-applications-is-open

A program a FRAME képzési program része, amelyet az INA több mint 10 éve szervez a FIAT/IFTA-val és az EBU Akadémiával partnerségben, és amelyet az Európai Unió Kreatív Európa MEDIA programja társfinanszíroz.

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem