ACE Producers 33

ACE Producers 33


Jelentkezési határidő: 2023. május 2.

A holland ACE Producers idén is meghirdeti éves vezetői képzési programját tapasztalt filmproducerek számára. Az érdeklődőknek pályázatuk mellett be kell nyújtaniuk egy fejlesztés alatt álló, koprodukcióra alkalmas, a nemzetközi piacra irányuló játékfilm projektet.

A képzési program alapját négy esemény képezi, amelyeknek négy különböző helyszín ad otthont.

Az első program – Tartalomfejlesztő műhely – október 8-tól 14-ig Norvégiában kerül megrendezésre, ahol a nyertes pályázók különböző foglalkozások során többet tudhatnak meg magukról, egymásról, saját vállalkozásukról és az általuk gyártott projektek típusairól. Emellett csatlakozhatnak tanácsadók által vezetett csoportos- és egyéni foglalkozásokhoz.

A második program – Finanszírozási stratégiák műhely – november 20-tól 25-ig Varsóban, Lengyelországban zajlik majd, ahol interaktív üléseken a nemzetközi finanszírozási lehetőségeket és stratégiákat tárják fel a producerek finanszírozási terveinek részletes elemzésén keresztül, az iparág magas színvonalú szakembereinek közreműködésével.

A harmadik programot – Üzleti kilátások műhely – április 15-től 18-ig Franciaországban tartják meg. A program során üzleti növekedésről szóló üléseken vehetnek részt, amelyek célja, hogy ismertessék a producerek számára fenntartható vállalatirányítási modelleket és valódi értéket képviselő üzleti vállalkozások létrehozásának módjait.

A negyedik és egyben utolsó program az ACE Producerek éves találkozója, ami alkalmat ad a tapasztalt producereknek arra, hogy kötetlen, de bizalmas környezetben megosszák egymással híreiket, ismereteiket, véleményüket és gyakorlati tanácsaikat. Ennek a helyszíne Bordeaux, Franciaország lesz április 19-től 21-ig.

Jelentkezési feltételek:

  • Egy független produkciós cég tulajdonosa, partnere vagy társult tagja;
  • Legalább egy moziban bemutatott játékfilm megbízott producere (azaz a fő megbízott producere) volt;
  • Olyan játékfilmes alkotása van fejlesztés alatt, amelynek célja bevonzani nemzetközi finanszírozókat és forgalmazókat - ideális esetben első forgatókönyvvázlat vagy long treatment formájában;
  • Legyen elérhető és vállalja, hogy részt vesz a szeptember első hetében tartandó felvételi beszélgetésen, a tartalomfejlesztési műhelyen (október), a finanszírozási stratégiák műhelyen (november), az üzleti kilátások műhelyen és az éves találkozón (mindkettő áprilisban).

A képzés a Kreatív Európa MEDIA támogatásával valósul meg.

Jelentkezési határidő: 2023. május 2.

További információ

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem