MOME OPEN producer asszisztens képzés

MOME OPEN producer asszisztens képzés


Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 10.

Szeptember 25-én indul a MOME OPEN producer asszisztens képzése

Hiánypótló tanfolyammal bővül a MOME Open képzési kínálata. Magyarország első filmproducer asszisztens képzésén olyan ismereteket és képességek sajátíthatnak el a résztvevők, amikkel hatékonyan lehet mozogni a hazai és nemzetközi koprodukciós filmgyártási közegben.

A képzés során a résztvevők elsősorban arra a gyakorlati tudásra, átfogó, piacképes ismeretekre tesznek szert, amely mind a működő filmprodukciós cégek, mind az önmenedzselő pályakezdő filmesek számára a mindennapi hatékony és sikeres ügyvitel elengedhetetlen feltétele – és ami gyakran mégis hiánycikk.

A képzést a hazai filmtámogatási rendszert és a produceri munkát jól ismerő szakemberek tartják, akik naprakész tudással rendelkeznek a pályázatokkal és a filmgyártás jogszabályi/gazdasági/pénzügyi környezetével kapcsolatban, így  - többek között -  Taba Miklós a Nemzeti Filmiroda vezetője, Kollarik Tamás, producer, filmigazgatási szakember, Paszternák Ádám, a Kreatív Európa Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint a Nemzeti Filmintézet pályáztatásért felelős munkatársai tartanak előadásokat.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 10.

Kezdés: 2021. szeptember 25.

Időtartam: 9 hét

Részvételi díj: 280 ezer Ft+ ÁFA

Helyszín: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

További részletek és jelentkezés a MOME OPEN oldalán.

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem