VOD Deals – Online konferencia

VOD Deals – Online konferencia


2020. szeptember 3. 12:10

A VOD platformok egyre fontosabbak lesznek az európai tartalmak elérésében és az új tartalmak finanszírozásában is. Sokat hallunk a nagy amerikai streamerek-ről, de arról kevesebbet, hogyan lehet eladni projekteket más platformoknak.

A VOD Deals… from a helicopter view c. online konferencia előadója Wendy Bernfeld lesz, aki az európai játékfilmeket vásárló VOD platformokról és a különböző felületekhez (TVOD, SVOD, AVOD, PVOD stb.) kapcsolódó üzleti lehetőségekről fog beszélni.

Wendy Bernfeld a tradicionális és digitális média platformokhoz kapcsolódó stratégiákra, tartalmak válogatására, beszerzésére és forgalmazására specializálódott filmes szakember.

A prezentáció után európai producerek tesznek fel kérdéseket az előadónak a projektek eladásának lehetőségeivel kapcsolatban.

A webinart a következő Kreatív Európa MEDIA Irodák szervezték: Kreatív Európa MEDIA Berlin-Brandenburg, Dánia, Franciaország, Magyarország, Írország, Lengyelország, Románia, együttműködő partnerük az Erich Pommer Institut.

Időpont: 2020. szeptember 24. csütörtök 15:00-16:00

A Zoom konferenciához a jelentkezési sorrend alapján maximum 300 fő tud majd csatlakozni. A résztvevők a webinar előtti napon emailben kapják meg a linket a csatlakozáshoz.

Regisztrációs határidő: 2020. szeptember 22. 23:55

Regisztráció

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 18. V. em. 2.

Email: media@kreativeuropa.hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem