Cinemira Gyerek-és Ifjúsági Pitch fórum

Cinemira Gyerek-és Ifjúsági Pitch fórum


2020. augusztus 17. 09:02

Van ötleted gyerekfilmre vagy épp fiataloknak szóló tv-sorozaton agyalsz? Jelentkezz az Első Gyerek -és Ifjúsági Film Pitch fórumra, ahol szakmai zsűri fogja értékelni a filmtervedet, a legjobbak pedig pénzdíjat nyernek! Animációs projektek előnyben!

A Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál 2020. őszén első alkalommal rendezi meg a Gyerek-és Ifjúsági Film Pitch fórumot, azzal a céllal, hogy a hazai forgatókönyvírók, írók és kreatív gondolkodók lehetőséget kapjanak a fiatal közönség számára írt film -és sorozatterveik bemutatására, valamint, hogy terveikhez találjanak rendezőket, producereket, szakmai partnereket.

A Pitch fórumra élőszereplős, vagy animációs egészestés filmes terveket, illetve élőszereplős vagy animációs sorozat terveket várnak. Animációs projektek előnyben! A rendezvényen szakmai zsűri értékeli a pályamunkákat. A legsikeresebb forgatókönyvterveket a zsűri és a közönség is díjazza!

 

A Pitch Fórum menete

A beérkezett pályázatok közül várhatóan 5 filmtervet és 5 filmsorozat tervet választanak ki. Mindenkinek 5 perce lesz arra, hogy meggyőzze a filmes szakemberekből és gyerekekből álló zsűrit, valamint a közönséget a filmtervéről.

A legjobb filmterv vagy sorozat ötlet 300.000 forintos díjat nyer.

 

Így tudsz jelentkezni projekteddel:

max. 3 oldal terjedelmű szinopszis word vagy PDF formátumban

Fő karakterek leírása

Vizuális koncepció (moodboard) jpg vagy PDF formátumban

Írói CV / Ha nincs, motivációs levél word vagy PDF formátumba

Nyilatkozat arról, hogy a pályamunka az alkotó saját szerzői műve és nem sérti más szerzői jogát

MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ: 2020. szeptember 10. éjfél

A benyújtás módja

A pályázati anyagot email csatolmányként kell elküldeni a következő email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát és e-mail-címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, nem sérti más szerzői jogát. A pitchfórumon való részvételre a projekt írója pályázhat. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes.

 

A pályázatokat 2020. szeptember 15-ig bírálják el, az eredményről minden pályázót aznap e-mailben értesítenek. A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezelik.

A Pitch fórum rendezvény új időpontja, helyszíne:

  1. szeptember 25. 13:00-15:00

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (Budapest, Zugligeti út 9.)

A részvételhez a közönség számára regisztráció szükséges. Közönségként: regisztrálni itt lehet:  https://forms.gle/NJTfaqKCNjyy4tUv6

 

Kapcsolat:

http://kidfilmfestival.hu/

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 18. V. em. 2.

Email: media@kreativeuropa.hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem