Újra meghirdették az Európai Filmkvízt!

Újra meghirdették az Európai Filmkvízt!


2020. február 6. 09:51

A Kreatív Európa MEDIA idén is meghirdeti nagy sikerű felhívását! A kvíz kitöltőinek 20 európai filmet vagy sorozatot kell felismerniük.
A 10 győztes versenyző utazást nyer a 2020-as Cannes-i filmfesztiválra, ahol betekinthet az esemény kulisszái mögé. A szerencsés nyertesek fesztivál akkreditációt kapnak, szakmabeliektől ismerhetik meg Európa audiovizuális iparának működését.

A kvízt itt lehet kitölteni: https://www.wealllovestories.eu/filmcontest

Figyelem! Mivel a Cannes-i Filmfesztivált a koronavírus járvány miatt nem az eredetileg meghirdetett májusi időpontban rendezik meg, így a kvíz kitöltési határidejét meghosszabbították 2020. április 30-ig. A nyerteseket akkor hirdetik ki és értesítik, amikor a filmfesztivál új időpontja meghatározásra kerül.

Ki vehet részt a versenyen?

A versenyen 18 év felett bárki részt vehet, aki a Kreatív Európa program tagországaiból származik. Az EU intézményeiben, vagy a filmiparban dolgozók nem versenyezhetnek, a Bizottság azonban bátorítja a részvételre nem jogosult személyeket, hogy terjesszék és népszerűsítsék a versenyt ismerősi köreikben.

A filmvetélkedő célja az európai audiovizuális alkotások sikerének fokozott tudatosítása és a filmes műveltség erősítése a fiatalok körében. A verseny a MEDIA program része, mely finanszírozást nyújt az európai filmek fejlesztésére és terjesztésére, valamint filmfesztiválokat, mozi hálózatokat és műsorterjesztési platformokat támogat.

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 18. V. em. 2.

Email: media@kreativeuropa.hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem