Nevezz kedvezményesen a 8. Friss Húsra

Nevezz kedvezményesen a 8. Friss Húsra


2019. szeptember 3. 09:24

Szeptember 3-tól az első 30 nevező 30%-os kedvezményt kap. 

Október 1-ig lehet jelentkezni a jövőre nyolcadik alkalommal megrendezett Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztiválra, mely 2020. március 23. és 29. között lesz a Toldi moziban. A szervezők 2018. január 1. után készült külföldi és magyar rövidfilmekből válogatják ki a fesztivál filmjeit. Idén is várják a nevezéseket az LMBTQ- és horrorszekcióba is. Szeptember 3-tól az első 30 nevező 30%-os kedvezményt kap, melyhez nem kell mást tennie, mint Filmfreeway-en használni a NEXT30 kódot.

A Friss Hús az elmúlt évek alatt a rövidfilm első számú ünnepévé nőtte ki magát Magyarországon. A fesztivál elsődleges célja a legújabb magyar és külföldi rövidfilmek bemutatása, valamint egy olyan szakmai fórum felépítése, ahol a visszajelzésre vágyó alkotók közönség előtt mutathatják meg filmjeiket. A vetítések rendre telt házasak, és jelentős szakmai és sajtóvisszhangot keltenek. Ahogy a korábbi években és idén is, a vetítések mellett szakmai programok és pitchfórum is lesz a Friss Húson.

A Friss Hús magyar válogatásának filmjei évről évre eredményesen szerepelnek világszerte. Az 2016-os Friss Hús különdíjának nyertese, Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje sorra halmozta a nemzetközi fesztiválsikereket, majd Oscar-díjat is nyert. Idén a cannes-i filmfesztiválon vetítik Moldovai Katalin Ahogy eddig című filmjét, amely a tavalyi Friss Húson mutatkozott be a hazai közönségnek. A Friss Húson vetített filmek gyakran kerülnek be Berlin, Szarajevó, illetve egyéb A kategóriás nemzetközi fesztiválok versenyprogramjába is.

A rövidfilmfesztivál évről évre növekvő látogatottsága bizonyítja, hogy a rövidfilmek széles körű érdeklődésre tartanak számot.

Nevezni az alábbi címen lehet: https://filmfreeway.com/festival/FrissHus

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 18. V. em. 2.

Email: media@kreativeuropa.hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem