TFL Audience Design Fund 2018

TFL Audience Design Fund 2018


2018. április 6. 09:38

A TFL Audience Design Fund kiterjeszti a Torino Film Lab audiovizuális szakembereknek nyújtott átfogó támogatását a közönségfejlesztés és forgalmazás területére is.

Az Audience Design Fund olyan innovatív közönségfejlesztő stratégiákat támogat, amelyek összekapcsolhatóak a forgalmazással is.

2018-ban összesen három cég olyan játékfilmes projektjét fogják támogatni 40 000 euróval, amely 2019. december 31-ig forgalmazásba kerül legalább 3 országban.

A TFL Audience Design Fund magában foglal egy TFL Auidience Design Consultancy elnevezésű programot is, melynek célja, hogy 2 korábbi TFL Audiece Design résztvevővő segítségével kidolgozzák a közönség eléréséhez és bevonásához szükséges stratégiát a film fejlesztése, gyártása és utómunkálati fázisaiban egyaránt, így támogatva a forgalmazást is.

Jelentkezési határidő: 2018. június 1. 12:00

Részletek

Kapcsolat
információ az Audience Design Fund-ról: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
információ az Audience Design Consultancy-ről: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem