European Writers Desk találkozó Hamburgban

European Writers Desk találkozó Hamburgban


2023. szeptember 5. 11:05

A Kreatív Európa Irodák által szervezett European Writers Desk találkozón 24 európai forgatókönyvíró vett részt és dolgozott fejlesztés alatt álló projektjein augusztus 22-24 között Claire Armspach és Miguel Machalski forgatókönyv-tanácsadók segítségével. Magyarországról idén Szabó Iván csatlakozott a nemzetközi eseményhez.

A European Writers Desk egy 75 nemzetközi tapasztalattal rendelkező íróból álló páneurópai hálózat, amely online rendszeresen, élőben pedig évente egyszer találkozik. A hamburgi iroda vezetésével, 20 európai Kreatív Európa Iroda együttműködésével megvalósuló program célja, hogy európai platformot biztosítson az íróknak, kiemelje őket a meglehetősen elszigetelt munkájukból, és nemzetközi szinten megteremtse a lehetőséget a projektek közös fejlesztésre.

A European Writers Desk hamburgi eseményének 24 résztvevője három napon át vett részt különböző programokon a képzés keretében, az egyes foglalkozásokat igazi csoportélménnyé emelte a résztvevők bizalma, elismerése és támogatása.

A találkozót a hamburgi Kreatív Európa Iroda  szervezte Ausztria, Dánia, Finnország, Belgium, Horvátország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lettország, Luxemburg, Lengyelország, Lengyelország, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Olaszország és Svédország Kreatív Európa Irodáinak együttműködésben, a MOIN Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein és a Letterbox Filmproduktion támogatásával.

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem