Collaborate to Innovate 2022

Collaborate to Innovate 2022


2021. december 16. 10:05

Megnyílt a jelentkezés a 2022-es COLLABORATE TO INNOVATE programra.

A Kreatív Európa MEDIA támogatásával 2021-ben elindított program célja, hogy támogassa azokat a kiemelkedő innovatív és együttműködési projekteket, amelyeket az Europa Cinemas több tagmozija együttműködésben valósít meg ugyanabban az országban vagy határokon átnyúlóan.

2021-ben az első pályázati felhívásra 32 pályázat érkezett be az Europa Cinemashoz, amelyből 15 izgalmas új projektet támogattak. A nyertes projektekben 114 filmszínház összesen 1 millió euró értékben.

13 európai országból érkeztek be a nyertes projektek, amelyek számos témakört lefednek: például a fiatalokat célzó közönségfejlesztést, az ügyfélkezelési szoftvereket, az adatelemzést, a streaminget és a több platformon történő bemutatást, a digitális marketinget, a fokozott mozi- és közösségi élményeket, valamint a „zöld gyakorlatot”. Minden egyes projekt saját mérhető célokat határozott meg, munkájukat elemzik és megosztják a hálózaton belül a további fejlődés érdekében.

Az Imperceptibles (Secret European Festival) című projektben hat budapesti mozi is részt vesz: a Művész, a Puskin, a Toldi, a Kino Café, a Tabán és a Corvin mozi. A francia-magyar együttműködésben megvalósuló projekt koordinátora a párizsi Cinema Le Balzac.

Jelentkezési határidő: 2022. február 28.

További információ

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem