Európai zöld megállapodás a mozik számára

Európai zöld megállapodás a mozik számára


2021. szeptember 20. 08:53

A Kreatív Európa MEDIA Irodák hálózata online konferenciát szervez szeptember 28-án 15:00-16:30 között az Európai zöld megállapodás vonatkozásairól a mozik számára.

Az online konferencián különböző európai országok moziüzemeltetői olyan energia- és erőforrás-megtakarítási megoldásokat mutatnak be, amelyek mind a mozik jegypénztára, mind az éghajlat szempontjából kifizetődőek. Ide tartoznak a hővisszanyerő szellőzőrendszerek, a mozi tetejéről érkező napenergia, és a hulladék csökkentése az újrafelhasználható megoldások révén.

A konferencia áttekintést nyújt továbbá a jogi követelményekről, a lehetséges megoldásokról és a legjobb gyakorlatokról. A fogyasztás csökkentése nemcsak költségeket takarít meg, hanem a fenntartható intézkedéseket is relevánsabbá teszi a közönséggel folytatott kommunikáció során.

A Kreatív Európa MEDIA és a különböző európai országok mozijainak képviselői pedig egy panelbeszélgetés keretében vitatják meg fenntartható intézkedések végrehajtásának és támogatásának kérdéseit. Az eseményt Birgit Heidsiek, az FFA Green Cinema képviselője moderálja (www.grüneskino.de).

Regisztrálni szeptember 24-ig lehet a következő linken: https://bit.ly/2Xw9VVs

A Zoom linket az esemény előtt e-mailben kapják meg a regisztrálók.

Részletes program

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem