Innovation Lab: partnerkereső pitching fórum

Innovation Lab: partnerkereső pitching fórum


2021. július 23. 13:07

A Kreatív Európa Irodák nemzetközi partnerkereső pitching fórumot rendeznek a Kreatív Európa Szektorközi ágának Innovation Lab pályázati felhívásához kapcsolódóan.

Az online eseményre 2021. szeptember 2-án 10:00-13:00 között kerül sor, célja, hogy a pályázni tervezők bemutathassák projektötleteiket, és partnereket találhassanak azok megvalósításához.

Az Innovation Lab felhívás célja az audiovizuális, valamint más kulturális és kreatív ágazatokban alkalmazható innovatív eszközök, modellek és megoldások fejlesztésének támogatása, az ágazatok közötti együttműködés növelésének érdekében. A pályázatot egy legalább 3 tagból álló konzorciumnak kell benyújtania, amelyek legalább 2 különböző, Kreatív Európa programban részt vevő országból származnak.

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 22. 

Jelentkezés: https://bit.ly/3wX9FuF

A Kreatív Európa programban részt vevő országokból egy-egy szervezet mutathatja be projektjét, de az eseményen lehetőség van megfigyelőként is részt venni, ehhez a következő linken kell regisztrálni: https://www.weezevent.com/transnational-pitching-session-for-creative-europe-innovation-lab

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem