Closer to the Audience webinar

Closer to the Audience webinar


2021. április 12. 09:03

Közelebb a közönséghez - Sikeres közönségépítés a filmiparban

Ezen webinar keretei között, melyet a Dán Filmintézet és a dániai Kreatív Európa Iroda szervez, több érdekes előadást is figyelemmel kísérhetünk.

Az első előadó Sanne Juncker Pedersen lesz (közönség szakértő), az intézet „közelebb a közönséghez” projektjének stratégiai vezetője. A közönségépítés nagyon fontos annak érdekében, hogy az európai tartalmat eljuttassák annyi emberhez, amennyihez csak lehetséges. Ezt a célt a Dán Film Intézet is szem előtt tartja, így tevékenységükben elsődleges helyet foglal el a közönségtudatosság és a közönségfejlesztés. Sanne Juncker Pedersen mesélni fog feladatáról az intézetben, mely célja, hogy támogassa és elősegítse azokat a teljesen új módszereket, melyek a közönség és a dán filmipar alkotóinak kapcsolatát erősítik meg. Továbbá ismerteti az intézet ambícióit, a magasabb fokú közönségtudatosság megvalósítását.

Az online szeminárium második felében Niels Alberggel, a PUBLIKUM megalkotójával is megismerkedhetünk. A Will&Agency design antropológusa bemutatja a MEDIA által támogatott mesterséges intelligencia eszközt, a PUBLIKUM-ot. A PUBLIKUM mesterséges intelligenciát és a mobiltelefonok etnográfiáját használja a közönségkutatás érdekében, valamint inspirálja az alkotókat és bevonja a közönséget.

Az előadássorozat végén Katrin Quist Møllertől megtudhatjuk, hogy a Mady by US nevű közönség fejlesztő cég milyen módon ért el  hatalmas moziközönséget  jól megtervezett stratégiájukkal, amiben részt vett Christina Rosendahl is. Rosendahl a rendezője és producere a The Good Traitor (Vores mand i Amerika) játékfilmnek, ami az előző évben Dániában az egyik legnagyobb mozisiker volt.

A webinar a Zoom felületén kerül megrendezésre április 22-én 15:00-tól 16:15-ig, az esemény moderátora pedig Ene Katrine Rasmussen lesz.

Regisztráció

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem