MOME - Cross-platform producer tanfolyam

MOME - Cross-platform producer tanfolyam


Jelentkezési határidő: 2019. május 3.

Megnyílt a jelentkezés a MOME cross-platform producer tanfolyamára.

A cross-platform producer az a szakember, aki érti és átlátja a kortárs tartalomipar több platformot átívelő, műfajokat magába olvasztó és új technológiákat felhasználó lehetőségeit. Számára a történet nem csupán egy médiumon létezik, mivel a közönség figyelme ma már szétoszlik a számtalan online és offline platform között, a néző felhasználó is egyben, a befogadás adott esetben pedig interakcióvá válik.

A kurzus a kreatív tartalomgyártás produceri gyakorlatába vezet be, melyben a platformok közötti átjárhatóság megtalálása mellett fontos szerepe van az alkotókkal és a piaci szereplőkkel való együttműködésnek is.

A tanfolyam célja, hogy megismertesse a több platformon zajló történetmeséléshez kapcsolódó produceri tevékenység minden részletét, és felkészítsen a szakma kihívásaira a projekt fejlesztésétől a finanszírozáson át a forgalmazásig.

A képzés a projektek technológiai és gyártási háttére mellett nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi filmes és kreatív média környezetben való tájékozódásra, a koprodukciók működésére. A tanfolyam zárásaként egy nyilvános pitch fórum keretein belül prezentálhatják a résztvevők a 8 hét alatt elsajátított tudást az általuk kidolgozott projekt bemutatásával.

A képzés 8 héten át, minden pénteken 16.00-19.15 és szombaton 10.30-18.00-ig tart.

Indulás: 2019. május 17. 

Záróprezentáció: 2019. július eleje

Jelentkezési határidő: május 3.

Részletek

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1145 Budapest, 
Róna u. 174. I ép. III/306-312.


Email: media (kukac) kreativeuropa (pont) hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202


 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem