Immár lehet szavazni az EFA közönségdíjára - Sajtóközlemény

Immár lehet szavazni az EFA közönségdíjára - Sajtóközlemény


2016. szeptember 1. 11:00

Az EFA People’s Choice Award közönségszavazás minden évben lehetőséget kínál Európa-szerte a filmrajongóknak, hogy kiválasszák kedvenc filmjüket.  Amikor az Európai Filmakadémia Európa legnagyobb filmsztárjai, rendezői, színészei és színésznői jelenlétében megrendezi díjátadóját, a People’s Choice Award azokra irányítja a figyelmet, akikért a filmek készülnek: a közönségre. Az idei szavazás kezdetét vette – szavazzon most és a jelöltek és a győztesek körében élvezheti Wroclawban, Európa idei kulturális fővárosában a díjátadót!

A korábbi győztesek között volt Pedro Almodóvar VOLVER, Roberto Benigni AZ ÉLET SZÉP, Jean-Pierre Jeunet AMÉLIE CSODÁLATOS ÉLETE, Fatih Akin FALLAL SZEMBEN, Paweł Pawlikowsk IDA és Danny Boyle GETTÓMILLIOMOS című mozija. 2015-ben Alberto Rodríguez MOCSÁRVIDÉK című filmje kapta a People’s Choice Award elismerést.

A filmrajongók a hivatalos honlapon adhatják le voksaikat! Aki szavaz, esélyt kap arra, hogy részt vegyen Wroclawban, Lengyelországban  a 29. Európai Filmdíj-átadón!

EFA People's Choice Award

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem